• Welcome to Smashboards, the world's largest Super Smash Brothers community! Over 250,000 Smash Bros. fans from around the world have come to discuss these great games in over 19 million posts!

    You are currently viewing our boards as a visitor. Click here to sign up right now and start on your path in the Smash community!

The Finnish Topic (Power Rankings in separate topic)

Samochan

Smash Master
Joined
Jun 2, 2006
Messages
3,450
Location
I'm in your house, dsmashing your tv
Aika ja paikka Oulun ensimmäiselle smash-miitille on saatu. Postaan nyt tännekin tämän jutskan niin mahdollisimman moni kiinnostunut näkee.

---

Infoa:

Smash-miitti pidetään siis Oulun Puolivälinkankaan nuorisotalolla 17-18.11.2007, jossa on tiemmä kauppoja ja pizzeria sun muuta lähellä. Miitissä tavataan ihmisiä, pelataan smashiä, opetellaan pelaamaan paremmin smashiä, jutellaan, nauretaan ja pidetään hauskaa. Alkoholi on ehdottomasti kielletty ja nuorisotalon piha-alueella ei saa tupakoida. Nuorisotalo on vapaassa käytössä, mutta sotkut pitää siivota ja paikat pitää laittaa alkuperäiseen kuntoon lähtiessä.

- Päivämäärä on 17-18.11.2007 eli Lauantai ja Sunnuntai, 18.00-16.00. Aikaisemminkin saa lähteä pois
- Osoite on Mielikintie 7 90500 Oulu
- Bussit 4, 5, 6, 7, 19 ja 22 menevät puolivälinkankaan ohi



Kartalla sininen on bussipysäkki, punainen on nuorisotalo. Bussipysäkkiä ennen pitäisi olla liikennevalot ja pitäisi näkyä huoltoasema.

Paikan päällä on siis paljon patjoja, tuoleja, 5-7 sohvaa, 2 televisiota ja 6-7 pöytää valmiina. Keittiötä saa vapaasti käyttää kunhan siivoaa jälkensä. Lista siitä mitä ihmiset tuovat vielä paikan päälle:

- 2 televisiota (Phailed, Peki)
- 4 Cubea/Wiitä (Phailed(2), Peki, Duel Screen)
- Jatkojohtoja (Samochan, Peki, Phailed)
- Paperia, kyniä, tusseja, maalarinteippiä (Samochan, Peki)
- 4 meleetä (Phailed, Peki, Duel Screen, Cebbo)

Ruuan saatte tuoda itse. :p


Turnaus:

Singles, Doubles ja Crew-turnaukset pidetään, mutta alustavasti vain singlesissä on rahapalkinto. Crews kunujaolla tiimin johtajat valitsevat ryhmäänsä vuorotellen pelaajia.

- Singles: Ensin pools, sitten 8-16 henkilön Double eliminaatio bracketti 1vs1, paras 3:sta, semifinaalit paras 5:stä ja finaalit paras 7:stä
- Tiimit: Double eliminaatio bracketti 2vs2, paras 3:sta, semifinaalit paras 5:stä ja finaalit paras 7:stä
- Crews: Kunujako, 2 ryhmää, ryhmän johtajat valitsevat vuorotellen pelaajat tiimiinsä ja pelataan 4 stock matseja

- Singlesiin osallistuminen maksaa 2 € ja tiimit ja crews ovat maksuttomia. Voitot jaetaan 60% voittajalle, 30% toiseksi tulleelle ja 10% kolmanneksi tulleelle.

- Ennen setin alkua on mahdollista bannia joku counterpick kenttä jolloin sitä ei voi valita ollenkaan pelattavaksi sekä resetoida joku kenttä, jolloin kenttä valitaan uudestaan jos se tulee randomilla esille. Ensimmäinen kenttä valitaan randomilla.

- Pelin jälkeen, hävinnyt pelaaja valitsee seuraavan pelattavan kentän, jonka jälkeen voittaja valitsee hahmonsa ja lopuksi häviäjä valitsee hahmonsa.

- Neutraalit kentät singles: Final Destination, Pokemon Stadium, Yoshi's Story, Fountain of Dreams, Dreamland 64 ja Battlefield.

- Neutraalit kentät tiimit: Final Destination, Pokemon Stadium, Yoshi's Story, Dreamland 64, Rainbow Ride, Kongo Jungle 64 ja Battlefield.

- Counterpick-kentät: Kaikki neutraalit omissa turnauksissaan plus Corneria, Rainbow Ride, Jungle Japes, Green Greens, Brinstar, Mute City, Poké Floats, Kongo Jungle 64. Mute city ja Fountain of Dreams ovat bannissa tiimeissä.

- Pelaaja ei saa valita viimeistä kenttää missä oli voittanut

- Stalliminen on bannattu (Peach bomber stalli, Rising pound stalli ym.) Jos näin tapahtuu, annetaan luovutusvoitto kyseisestä matsista.

- Wobbling on bannattu

- BYOC (Bring your own controller) eli TOO (Tuo oma ohjaimesi)


Singles:

Pools, pelaajat jaetaan lohkoihin ja he pelaavat paras 3:sta matseja ja lohkon tulosten perusteella pelaajat sijoitetaan bracketiin.
Tasatilanteet ratkaistaan siten että kenellä on eniten häviöitä ja sen jälkeen näiden kahden henkilön keskinäisestä matsista
Jos kolmin tai useamman pelaajan tasapeli syntyy, pelaajat joutuvat pelaamaan matsinsa uudestaan
Stock: 4
Setti: Paras 3:sta
Esineet: Off
Aika: 8 min
+ Ylläolevat säännöt

Bracket:

Double eliminaatio 8-16 hengen bracket
Stock: 4
Set: Paras 3:sta, semifinaalit paras 5:stä ja finaalit paras 7:stä
Esineet: Off
Aika: 8 min
+ Ylläolevat säännöt


Tiimit:

Lagin takia Fountain of Dreams and Mute city ovat bannissa
Double eliminaatio, 8 tiimin bracket
Stock: 4
Setti: Paras 3:sta, semifinaalit paras 5:stä ja finaalit paras 7:stä
Friendly Fire: On
Esineet: Off
Aika: 8 min
+ Ylläolevat säännöt


Crews:

Kapteenit valitsevat pelaajista itselleen ryhmän, jonka jälkeen ryhmän jäsenet valitsevat hahmonsa ja sen kuka aloittaa. Jokainen peli valitaan randomilla eikä ole tasobanneja tai resetointia. Kentät ovat samat kuin singlesissä. Hahmon vaihto ei ole sallittu. Kun pelaaja menettää kaikki 4 stockiaan, uusi pelaaja vastapuolelta tulee pelaamaan voittajaa vastaan uudessa randomissa kentässä ja edellisen matsin voittaja pelaa niin monella stockilla kuin hänelle jäi edellisestä matsista. Crew kestää niin kauan kunnes jommalla kummalla puolella ei ole enää pelaajia jäljellä.


Osallistujat:

1. Samochan
2. Peki
3. Phailed
4. Duel Screen
5. Cebbo
6. Jabi
7. Coco-kun
8. PathFinder (epävarma)
(copypasteta)


Minulta voi kysyä lisätietoa joko yksityisviestin kautta tai viestitysohjelman kautta (aim/msn). Vastuuhenkilönä toimii paikan päällä minä ja Peki on varamies.

---

Kattoo nyt jos tänne olisi eksynyt oululaisia mitä nintendo suomen foorumeille ei. :p Sitten joskus tulevaisuudessa samoja tiloja voidaan käyttää isossa Oulun turnauksessa. :3

Digiexpo on vähän niin ja näin. Rahat ei ole (yllätys yllätys), juna maksaa 120 e ja jos siellä ei ole brawlia testattavana niin ei sinne jaksa alkaa lähtemään. >_> Ja sitäkään ei tiedä etukäteen mitä siellä on. x_x Ja ei himottaisi turnausta pitää ihan vielä, joskus joulukuussa mieluummin kun rahat pitäisi kyniä taas jostakin. >_>
 

NHJ

Smash Journeyman
Joined
Aug 30, 2005
Messages
247
Location
Kajaani,Finland
jaajaa en tiedä onko tuonne ouluun mikää järki mennä jos toinen turnaus 23-25 mutta pitää miettiä asiaa.
 

MasterTK

Smash Apprentice
Joined
Aug 15, 2005
Messages
172
Location
Tampere, Finland
VAIHA ÄKKIÄ SE PVM! Oikeasti, tuo on huonoin mahd.
Laita 23-25.
Vois olla aika hiljaista, jos atheistin turnaus on samana viikonloppuna... Tai sitten pidetään turnaus Oulussa sen sijaan. Mulle on aivan yks ja paskan hailee. Raha ja aika eivät ole ongelmia. *_*
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Sitä just, onko järkeä pitää kahta peräkkäistä turnausta suomen kokoisessa maassa, jossa harva olis osallistumassa molempiin. Ja oikeasti, tuo 17-18 On todella huono, syyn voin sanoa ens viikolla.
Jos atheist lykkäis omaansa, siellä kuiten just oli yks turnaus.

Toisaalta en voi varmistaa tuloani tohon 23-25 turnaukseen kuitenkaan että kannattaako minun mielipidettä kuunnella niin paljoa.

Mutta terveen järjen käyttö on sallittua, ja kaks viikonloppua smashia putkeen on monelle käytännössä mahdotonta veikkaisin.
 

Samochan

Smash Master
Joined
Jun 2, 2006
Messages
3,450
Location
I'm in your house, dsmashing your tv
Sitä just, onko järkeä pitää kahta peräkkäistä turnausta suomen kokoisessa maassa, jossa harva olis osallistumassa molempiin. Ja oikeasti, tuo 17-18 On todella huono, syyn voin sanoa ens viikolla.
No en ala enää siirtämään tota minun minimaalista miittiäni, paperityöt on tehty ja kaikki ja jouduin laittamaan sen noin myöhäseksi kun ens viikolla peki ei pääsisi ja olisi isänpäivä sunnuntaina ja tänä viikonloppuna olisi liian pieni varotusaika. >_> Tuo Oulun turnee on tavallaan vaan miitti, turnaus on siellä vähän niinkuin extrana, huomaa vain 2 euroo singles ja tiimeissä ei maksua ja muutenkin kestää liian vähän aikaa isommalle turneelle. Ekana järkätään seuraavat tapahtumiset ja katotaan kuinka moni uusi ja semi-uusi sinne ylinpäätään tulee, kuten Duel, Cebbo, muut muhoslaiset ja cebon oululaiset kamut. Hyvä jos sinne tulee enemmän kuin kahdeksan ihmistä. >_> Triweekly kun olisi tekeillä ja turnaus on epä-offical, mutta joskus toiste järkätään isompi turnaus sinne kunhan saadaan ensin asiat rullaamaan.
 

Ijuka

Smash Ace
Joined
Aug 16, 2004
Messages
673
Oho, turnaus? Tulen >_>

Vilness, jos et pääse, älä mene. Fiksua siirtää toisen päälle.
 

atheist

Smash Apprentice
Joined
Apr 3, 2006
Messages
77
Noh mun oikeestaan pitää lykätä se mun turnaus myöhempään aikaan joten toi samon juttu sopii vallan mainiosti.

voiko siel sit olla yötä vai?en oikein saanu selväks siitä sun postista

mielestäni toi on loistava idea saada uusia pelaajia mukaan, good job samo ja peki!
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Jees, ei tosiaan pääse tällä kertaa ku meidän Semifinaalikuvaus on 18.11 Ja lentoliput on ostettu jo.
Mutta hauskaa turnausta anyway!
 

Ltax

Smash Cadet
Joined
Oct 26, 2006
Messages
26
Joo tota.. ajattelin järjestää sellasen peli-illan tyylisen lauantaina 17.11 Espoon Nuottaniemessä, jos vaan kiinnostuneita löytyy. Eli ilmotelkaas tänne jos ootte kiinnostuneita tai jos on jotain kysymyksiä ja katon sitte jos tulee tarpeeks osallisujia ni se vois toteutua. Kaikki vaan meille jotka ei Ouluun asti jaksa lähteä!

VilNess Talentissa? :psycho: Voittakaas sitte kans!
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Eikös se olis parempi järkätä WMKn Luo, jos WMKlle vaan sopii ku olen menossa sinne 17-19.11 välisiksi öiksi.

Joo voitetaan toki kunhan äänestätte tarpeeksi :p
 

Ltax

Smash Cadet
Joined
Oct 26, 2006
Messages
26
Eikös se olis parempi järkätä WMKn Luo, jos WMKlle vaan sopii ku olen menossa sinne 17-19.11 välisiksi öiksi.

Joo voitetaan toki kunhan äänestätte tarpeeksi :p
No tottakai se voidaan järjestää myös WMK:n luona jos sille sopii mut tää olis vähän niinku ainutkertanen tilaisuus järjestää meillä ja tääl on kuitenki varmasti kaks telkkaria ja iso valkokangas. Lisäks tilastakaan ei luulis tulevan puutetta, talossa on nimittäin noin 170 neliöö tilaa. Mut ihan miten vaan.
 

Ijuka

Smash Ace
Joined
Aug 16, 2004
Messages
673
No tottakai se voidaan järjestää myös WMK:n luona jos sille sopii mut tää olis vähän niinku ainutkertanen tilaisuus järjestää meillä ja tääl on kuitenki varmasti kaks telkkaria ja iso valkokangas. Lisäks tilastakaan ei luulis tulevan puutetta, talossa on nimittäin noin 170 neliöö tilaa. Mut ihan miten vaan.
170? Joo oon varmaan tulossa
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Olen siis helsingissä La. klo 19:20
jos hyvin käy WMK pääsee hakemaan mut ja mentäis samalla Ltaxin luo. olisin siellä sit sunnuntai päivään asti tai menen WMKn luo yöksi jos ei passaa.
WMK tosin ei ole varmistanut tuloaan vielä mutta tulen bussilla jos ei muuten onnaa.
 

Ltax

Smash Cadet
Joined
Oct 26, 2006
Messages
26
Joo siis muutaman pystyn kyllä majoittamaan, jos patjalla nukkuminen ei ole ongelma. Osoite on: Paulakuja 1 i. Parhaiten tosiaan pääsee keskustasta, Kampin seutuliikenteen laiturilta 49 bussilla numero 132. Kannattaa kattoa ohjeita Reittioppaasta (www.ytv.fi/reittiopas). Lauantaina voi periaatteessa alkaa tulemaan koska vaan, oon koko päivän kotona. Kyselkää mun puhelinnumeroa vaikka privalla jos katotte sen tarviivanne.

Niinjoo, tuokaa omat ruokanne jos haluutte jotain syödä! Mikrot ja uunit sun muut löytyy täältä kyllä. Ja tarvittas viel yks Cube/Wii ja Melee, eli joku vois sellasen setin tuoda.
 

matta-from-subid

Smash Apprentice
Joined
Feb 6, 2005
Messages
78
Location
Finland
haluukko että tuon telkkarin myös? :p (hankala ois kyllä pyörän selässä semmosta kannella) Kuitenki mash ja wii on tulossa... (vaikka saattaaki olla vähän kylminä matkan pakkasesta johtuen)
 

Ltax

Smash Cadet
Joined
Oct 26, 2006
Messages
26
En tiiä tarviiks sun telkkaria tuoda. Täällä on kolme jo valmiina ja Neutronilta tulee viel yks jos tarvitaan. Se kun asuu tossa ihan vieressä.
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Sellanen viikonloppu!
kiitoksia Latexille järkkäyksestä, ihmettelen tosin sunnuntai aamun aikasta säätöä lähteä pois, mutta homma toimi suhtkoot hyvin.
Ens kerralla mielellään enemmän patjoja :D

Ja kattokaa kaikki ne finaalit 9.12 prkl.!
mahd. smashmiitti perjantai iltapäivällä 7.12? en tiiä tosin tarkkaa aikaa millon tulen mut... sellasta!
 

Ltax

Smash Cadet
Joined
Oct 26, 2006
Messages
26
Menitte sitten finaaliin! :psycho: Tosin täältäki tuli teille kolme ääntä :p Ja siitä aikasesta lähöstä vaan sen verran että halusin paikat kuntoon ennen ku vanhemmat tuli kotiin että sain niin varmistettua mahollisen seuraavan kerran.. Jos olis ollu siinä kunnossa ku oli pahimmillaan ei ois täällä enää mitään järkätty. Ja koitan järkätä patjoja jostain lisää. Löysin parvekkeelta vielä yhen melkeen heti ku olitte lähteny, ja sitte vois noita vuodesohvia avata. No mut joo, jos musta on kiinni saisitte voittaa sen koko kisan.
 

Samochan

Smash Master
Joined
Jun 2, 2006
Messages
3,450
Location
I'm in your house, dsmashing your tv
Postaanpa nyt tännekin. Elikkäs uusi Oulun triweekly pidetään taas, joulukuun 8-9 päivä. Tärkeänä tietona että miitti alkaa tuntia aikaisemmin eli 17.00.

Infoa:

Alkoholi on kiellettyä, tupakoida saa vain varasto-oven ulkopuolella ja kengät tulee jättää eteiseen. Paikan päällä pitää viimeistään olla 18.30 jolloin ovi laitetaan lukkoon. Nuorisotalossa noudatetaan hyvää käytöstä ja mitään ei saa rikkoa ja liikuntasalin seinällä ei saa kiipeillä. Uusille tulokkaille käydään turvallisuusohjeet läpi. Vieraskirjaan joka löytyy pelihuoneen oikealla olevasta pöydästä merkitään oma nickname kun tulette paikalle. Tiimiturnaus alkaa 18.30 ja myöhemmin singles, molemmissa on tällä kertaa maksuna 2 € per henkilö. Jääkaappi on hyvin pieni, joten sen mukaan ruokaa mukaan. Patjat, peitot ja tyynyt talon puolesta kunhan tuotte itse lakanat. Juoma-automaatti on vapaassa käytössä, samoin paikan lautapelit ja sarjakuvalehdet. Pelihuoneen takaosassa oleva TV tukee valitettavasti vain 50hz moodia. Puhelinnumeroani tai muuta infoa voi kysyä yksityisviestillä tai msn/aim ohjelman kautta jos sitä tarvitsette.

- Paikka on sama eli Oulun Puolivälinkankaan nuorisotalo
- Päivämäärä on 8-9.12.2007 eli Lauantai ja Sunnuntai, 17.00-16.00.
- Osoite on Mielikintie 7 90500 Oulu
- Bussit 4, 5, 6, 7, 11, 19 ja 22 menevät puolivälinkankaan ohi. Mahdollisesti muitakin.

http://img136.imageshack.us/img136/6694/karttamm7.jpg

Kartalla sininen on bussipysäkki, punainen on nuorisotalo. Merikoskenkadulta lähtiessä välissä on vain yksi pysäkki ennen pysäkkiä missä jäädään pois.

http://img81.imageshack.us/img81/3376/kartta2kh2.jpg

Kaupat, grillit ja pizzeriat näkyvät ylläolevasta linkistä. Kaupan edessä on myös kioski ja pankkiautomaatti jos tarvitsee nostaa rahaa.


Lista siitä mitä ihmiset tuovat vielä paikan päälle:

- 2 televisiota (Phailed, Peki)
- 4 Cubea/Wiitä (Phailed, Peki, Duel Screen, Cebbo)
- Jatkojohtoja (Samochan, Peki, Phailed)
- Paperia, kyniä, tusseja (Samochan, Peki)
- 4 meleetä (Phailed, Peki, Duel Screen, Cebbo)


Turnaus:

Singles, Doubles ja Crew-turnaukset pidetään, tiimeissä ja singlesissä on rahapalkinto. Crews kunujaolla tiimin johtajat valitsevat ryhmäänsä vuorotellen pelaajia.

- Singlesiin osallistuminen maksaa 2 €, tiimit 2 €/henkilö (eli 4 € per tiimi) jos tulee enemmän kuin 5 tiimiä ja crews on maksuton. Voitot jaetaan rahat takaisin kolmanneksi tulleelle, loput menevät 70/30, 65/35 tai 60/40.

- Ennen setin alkua on mahdollista bannia mikä tahansa kenttä (myös neutralit) jolloin sitä ei voi valita ollenkaan pelattavaksi sekä resetoida joku kenttä, jolloin kenttä valitaan uudestaan jos se tulee randomilla esille. Ensimmäinen kenttä valitaan randomilla.

- Pelin jälkeen, hävinnyt pelaaja valitsee seuraavan pelattavan kentän, jonka jälkeen voittaja valitsee hahmonsa ja lopuksi häviäjä valitsee hahmonsa.

- Neutraalit kentät singles: Final Destination, Pokemon Stadium, Yoshi's Story, Fountain of Dreams, Dreamland 64 ja Battlefield.

- Neutraalit kentät tiimit: Final Destination, Pokemon Stadium, Yoshi's Story, Dreamland 64, Rainbow Ride, Kongo Jungle 64 ja Battlefield.

- Counterpick-kentät: Kaikki neutraalit omissa turnauksissaan plus Corneria, Rainbow Ride, Jungle Japes, Green Greens, Brinstar, Mute City, Poké Floats, Kongo Jungle 64. Mute city ja Fountain of Dreams ovat bannissa tiimeissä.

- Pelaaja ei saa valita viimeistä kenttää missä oli voittanut

- Stalliminen on bannattu (Peach bomber stalli, Rising pound stalli ym.) Jos näin tapahtuu, annetaan luovutusvoitto kyseisestä matsista.

- Setin tulokset merkitään bracketiin

- Wobbling on bannattu

- BYOC (Bring your own controller) eli TOO (Tuo oma ohjaimesi)


Singles:

Double eliminaatio 8-16 hengen bracket
Maksu: 2 €
Stock: 4
Set: Paras 3:sta, semifinaalit ja finaalit paras 5:stä.
Esineet: Off
Aika: 7 min
+ Ylläolevat säännöt


Tiimit:

Lagin takia Fountain of Dreams and Mute city ovat bannissa
Double eliminaatio, 8 tiimin bracket
Maksu: 2 €/per henkilö eli 4 € per tiimi (jos siis enemmän kuin 5 tiimiä)
Stock: 4
Setti: Paras 3:sta, semifinaalit ja finaalit paras 5:stä.
Friendly Fire: On
Esineet: Off
Aika: 7 min
+ Ylläolevat säännöt


Crews:

Kapteenit valitsevat pelaajista itselleen ryhmän, jonka jälkeen ryhmän jäsenet valitsevat hahmonsa ja sen kuka aloittaa. Jokainen peli valitaan randomilla eikä ole tasobanneja tai resetointia. Kentät ovat samat kuin singlesissä. Hahmon vaihto ei ole sallittu. Kun pelaaja menettää kaikki 4 stockiaan, uusi pelaaja vastapuolelta tulee pelaamaan voittajaa vastaan uudessa randomissa kentässä ja edellisen matsin voittaja pelaa niin monella stockilla kuin hänelle jäi edellisestä matsista. Crew kestää niin kauan kunnes jommalla kummalla puolella ei ole enää pelaajia jäljellä.


Osallistujat:

1. Samochan
2. Peki
3. Phailed
4. Coco-kun
5. Cebbo
6. Jabi
7. Jan (epävarma)
8. Pathfinder (epävarma)
9. Maikhol (epävarma)
10. Zed (epävarma)
11. Jupp (epävarma)

----

Se siitä miitistä, mutta haluaisin tässä vielä ilmoittaa Oulun isosta turnauksesta, jonne odotan isompaa osallistujamäärää. Painotan siis isoa, jos muhoksella pelkästään lojuu 20 potentiaalista pelaajaa ja täällä jokunen ja paikan päälle mahtuu vaikka armeija, niin odotan että ihmiset kans tulevat paikan päälle. >_> Päivämäärää ei ole vielä tarkassa tiedossa, mutta ensi vuoden tammikuun 12-13, 19-20 tai 26-27 päivä olisi sopiva hetki. Tarkistan vielä tilavuoroista että onko silloin mitään, mutta ilmoittakaa mitkä päivät sopivat.
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Osaat kyllä perkeleen hyvin laittaa just kuvauspäivien päälle noita miittingejä :/

Hei miten onko helsingin smash miehet saanu lippuja ollenkaan finaaleihin?
toivottavasti, ku mun jako kiintiö on täynnä...
 

Samochan

Smash Master
Joined
Jun 2, 2006
Messages
3,450
Location
I'm in your house, dsmashing your tv
Osaat kyllä perkeleen hyvin laittaa just kuvauspäivien päälle noita miittingejä :/
Eipä ollu muutakaan päivää. >_>

Ja ilmoittakaa ennen tämän vuoden loppua kans sitten ihmiset mitkä turnauspäivät teille sopii, kun tilavuoro pitää etukäteen ilmoittaa. TK:n kanssa sovittiin kans että minä voin pitää turneen nyt tammikuussa ja hän pitää sitten myöhemmin.
 

TelpeFion

Smash Lord
Joined
Aug 25, 2004
Messages
1,203
Location
Helsinki, Finland
Hei miten onko helsingin smash miehet saanu lippuja ollenkaan finaaleihin?
toivottavasti, ku mun jako kiintiö on täynnä...
No, toivottavasti, mutta ei sitä vielä tiedä. Jos lippuja ei saa, ei myöskään saa mitään ilmoitusta. Jos liput saa, tulevat ne sitten yhtäkkiä postissa. Ainakin varasin liput heti kun ilmoitit niistä.
 

bËst^

Smash Journeyman
Joined
Dec 6, 2006
Messages
219
Location
Hyllykallio, Finland
Vähä houkuttais tulla hesaan paikan päälle kattomaan tuota talent finaalia mutta muut menot puskoo päälle mutta mähän pirän peukut knallihattuineen päivineen pystyssä teikälääsille. ehkä jopa uhraan sentin tai pari äänestysviestiin *_*
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Kyllähän ne kiinnostaa. Ens vuoden tammikuu vois olla aika rock. tosin ei sitä koskaan tiedä täysin ehtiikö vai ei, mutta esim. yllätyskäyntejä ouluun tulee olemaan varmaan jatkossaki. Peki ei vaan ollu viimeksi paikalla.
 
Top Bottom