• Welcome to Smashboards, the world's largest Super Smash Brothers community! Over 250,000 Smash Bros. fans from around the world have come to discuss these great games in over 19 million posts!

    You are currently viewing our boards as a visitor. Click here to sign up right now and start on your path in the Smash community!

The Finnish Topic (Power Rankings in separate topic)

Samochan

Smash Master
Joined
Jun 2, 2006
Messages
3,450
Location
I'm in your house, dsmashing your tv
Onkos Suomessa paljonkin tollasia kunnon brawl turnauksia (tai ainakin sellasia missä sitäkin on mukana)? En ole aikaisemmin käynyt, mutta taidot kyllä varmaan riittäisi suht korkealle. Tonne Ouluun kyllä en kuitenkaan ehdi, mutta jos joskus myöhemmin tulee samantapaisia niin voisi käydä kokeilemassa.

Euroopan smash scene on naurettava, mutta Suomessa tuntuisi jotain pyörivän...kö?
Eiköhän se ole toisinpäin, euroopan scene on hyvä verrattuna suomeen :p

Mut joo, on brawl turneita pidetty saman katon alla jo yhden kerran ihan onnistuneesti. Se vaan on ajasta ja turneejärjestäjästä kiinni et haluaako järkätä brawl turnauksen.
 

Loota

Smash Journeyman
Premium
Joined
Oct 23, 2007
Messages
422
Location
Helsinki, Finland
Onkos Suomessa paljonkin tollasia kunnon brawl turnauksia (tai ainakin sellasia missä sitäkin on mukana)? En ole aikaisemmin käynyt, mutta taidot kyllä varmaan riittäisi suht korkealle. Tonne Ouluun kyllä en kuitenkaan ehdi, mutta jos joskus myöhemmin tulee samantapaisia niin voisi käydä kokeilemassa.

Euroopan smash scene on naurettava, mutta Suomessa tuntuisi jotain pyörivän...kö?
Missäs päin asut? Pääkaupunkiseudulla noita Smash-miittejä on suunnilleen kuukauden välein, jossa Brawl on myös kovassa pelityksessä. Minä (aka Laatikko54) ja Neutoni pääasiassa järjestetään näitä miittejä pk-seudulla, seuraa NoF:n SSB-ketjua, sinne sitten ilmoitamme näistä tapahtumista.

Nyt olemme NoF:n foorumilla suunnitelleet myös Smash&Kart -miittiä (jos olet seurannut), jonne luultavasti olet enemmän kuin tervetullut kun kerran olet niin borken Kartissa :p
 

Rampe

Smash Rookie
Joined
Nov 20, 2007
Messages
21
Location
Finland
No onneksi ehittiin sopia kaikki valmiiksi, ajatelkaa jos miitti ois ollu ens viikolla *_*
 

NeutralDamage

Smash Journeyman
Joined
Dec 4, 2006
Messages
225
Location
Espoo, Finland
Sain hetki sitten kuulla että myös sen toisen kerhohuoneen ovet ovat saatu auki, eli meillä tulee olemaan 2 vierekkäin olevaa kerhohuonetta käytössä. Meinaa sitä että tuo 30 henkilön maksimimäärärajoite poistunee, eli vielä voi ilmottautua.

Sitten lootalle semmonen että en pääse klo 14 aikoihin sittenkään tulemaan tuonne Pre-Smashiin, kun täytyy hakea toisen kerhohuoneen avain klo 15 avaimenhaltijalta. Lähden tulemaan heti kun pääsen ja veikkaan että oon lootalla jossain klo 17.

Laitan huomenna varmaan jonkun yhteenvetoviestin miitistä ja myös linkit alueen karttoihin. Levittäkää sanaa kaikille että tiedotus miitistä on siirtynyt tänne Smashboardseille kun nintendo-foorumi kusahti.

-Neutroni
 

Influenssa

Smash Cadet
Joined
Mar 10, 2008
Messages
51
Location
Finland, Vantaa
Juu hienosti kyllä noffi läks. Osaankohan minä nyt ees tulla tuonne. >_>

Voin tuoda Cube+Melee+Muistari combon nyt kun kerta enemmänkin tilaa käytössä. 24" HD näyttö mihin menee komponenttikaapelia olis kyllä, mutta paskempi alkaa julkisissa roudaamaan tätä.

(Ja hyi tän nickin kanssa, Influ maistuu paremmin)
 

Loota

Smash Journeyman
Premium
Joined
Oct 23, 2007
Messages
422
Location
Helsinki, Finland
Nyt kun foorumi on kusessa niin enpä tietenkään muista listaa kaikista osallistujista pre-Smashiin -_- Meniköhän se suurinpiirtein näin:

1. Loota*
2. Worm*
3. Ranpe*
4. NamiNami*
5. Vilde*
6. Ltax*
7. Neutroni
8. L1M3*
9. Frozen
10. Zlazher
11. Nicklas
12. WMK (epävarma)
13. Kenet unohdin?

Tapaaminen on siis Itäkeskuksen bussipäätepysäkin puoleisen metrohökkelin sisällä. Kaikki tähdellä merkityt ovat siis tulossa sinne.
 

NamiNami

Smash Apprentice
Joined
Jan 29, 2009
Messages
94
Location
Finland
Joo, todella kurja ajankohta foorumin tauolle. Joka tapauksessa kiitos eebrozgin, joka linkkasi minulle osoitteen tälle ketjulle.

Ja hieno homma että pelitila kasvaa vielä suuremmaksi.

Onneksi minulta löytyy kuitenkin aika monen messenger osoite, niin saattaa keretä siellä sopimaan vielä paremmin.

Olen Smash n00b >_>
 

NamiNami

Smash Apprentice
Joined
Jan 29, 2009
Messages
94
Location
Finland
Telkkuja on noin 10, ja konsoleita suht saman verran. Jos vain pystyt niin ota vaikka wii tai cube mukaan.
 

NeutralDamage

Smash Journeyman
Joined
Dec 4, 2006
Messages
225
Location
Espoo, Finland
KellariSmash-miitti


Tapahtuma:
Smash-miitti, jossa pelataan Smash-sarjan pelejä(pääasiassa Meleetä) hyvässä seurassa ja pidetään pari ilmaista turnaustakin.


Milloin: Alkaen lauantaina 31.1 klo 14 ja loppuen sunnuntaina 1.2 klo 18.


Missä: Espoon Matinkylä, Rantamäki 3:n kerhohuone(samassa rakennuksessa on hotelli Matinlahti)

Turnauspaikan kartta: http://i303.photobucket.com/albums/nn138/SamWiiChan/kellarismashkartta.gif

Juna-asema ja linja-autoasema: http://i303.photobucket.com/albums/nn138/SamWiiChan/helsinkikeskusta.gif

Yleiskuva: http://i303.photobucket.com/albums/nn138/SamWiiChan/yleiskuva.gif


Tulo-ohjeet: Kun näette hotelli Matinlahden, tai siihen viittaavan kyltin, olette käytännössä perillä. Julkisilla tänne pääsee Kampin bussiterminaalista(Helsingin linja-autoasema) bussilla numero 132, siwan kohdalta 2 pysäkkiä ja jäät pois. Siitä voit sitten joko koittaa omin avuin kävellä paikalle(viimeksi joku taisi eksyä), tai soittaa minulle(kännykän numeron saa yksityisviestillä) niin tulen pysäkille vastaan. Ulko-ovessa ei ole mitään soittokelloa, ja siihen koputukset eivät välttämättä kuulu kerhohuoneelle asti, joten varmista että sinulla on minun puhelin-numero. Voidaan myös sopia tapaaminen vaikka Kampin ostoskeskuksen pääoville klo 13 jos porukka haluaa?


Mitä mukaan: Oma ohjain(jos löytyy), nukkumisvälineet ja rahaa matkoihin sekä ruokiin. Kerhohuoneella on sohvia mutta ei välttämättä riitä kaikille nukkumista varten. Kerhohuoneelta tulee löytymään myös jääkaappi, mikro, uunihella ja kertakäyttöruokailuvälineitä, eli omia ruokia voi tuoda.


Turnaukset:

Melee-teams, alkaen klo 16 ja Melee-singles alkaen klo 18-19. Laatikko on myös semilupautunut vetämään jonkun brawlturnauksen meleeturnausten jälkeen. Turnauksiin osallistuminen on ilmaista.


Meleeturnausten säännöt:


- Aluksi pelataan alkulohkot, joissa kaikki lohkon pelaajat pelaavat toisiaan vastaan paras kolmesta setin, ja näiden tulosten perusteella pelaajat karsitaan ja jaetaan brackettiin.

- Bracket on 8 tai 16 pelaajan tupla eliminaatio, eli kahdesta häviöstä tippuu kokonaan pois.

- Setit paras 3:sta matsista, finaalit paras 5:stä.

- 4-Stockkia

- Esineet pois päältä

- Friendly Fire = päällä

- Aika 7min.

- Jos aika loppuu, voittaja on se kellä on enemmän stockkeja jäljellä. Jos stockit ovat tasoissa, voittaja on se kellä on vähemmän prosentteja. Jos sekä stockit ja prosentit ovat tasan ajan loppuessa, pelataan sudden death.

- Ensimmäinen matsi pelataan randomilla neutraaleista kentistä(joista lista alempana). Tämän jälkeen hävinnyt pelaaja saa valita seuraavan kentän, joko neutraaleista kentistä tai counterpick kentistä(joista lista alempana), sitten voittaja hahmonsa ja hävinnyt hahmonsa.

- Pelaaja ei saa valita edellistä kenttää missä on setin aikana voittanut vaikka se olisi tullut randomilla. Mutta jos molemmille sopii pelata tässä kentässä, sen voi valita.

- Neutraalit kentät: Fountain of dreams, Final Destination, Yoshi's Story, Pokemon Stadium, Battlefield ja Dreamland 64. Tiimeissä Kongo Jungle N64 korvaa Foundain of Dreamsin.

- Counterpick kentät: Corneria, Green Greens, Jungle Japes, Mute City, Onett, Poke Floats, Rainbow Ride, Brinstar, Kongo Jungle N64 ja Peach Castle. Tiimeissä Mute City on bannattu.

- Resetointi: Ennen setin alkua on mahdollista resetoida yksi neutraali kenttä, jolloin sitä ei voida pelata ensimmäisessä matsissa.

- Bannaaminen: Ennen setin alkua on mahdollista bannata joko yksi neutraali kenttä, tai 2 counterpick kenttää, jolloin niitä ei voida pelata missään setin matsissa.

- MLG-justice sääntö: Jos pelaajat jotka ovat kohdanneet winners bracketissa, kohtaavat uudestaan losers bracketissa, se pelaaja joka voitti aiemmin saa etulyöntiaseman. Tämä meinaa sitä, että setti jatkuu siitä mihin se on jäänyt ja laajenee seuraavan mukaisesti: 1. Jos aikaisempi oli paras 3:sta, ja nykyinen paras 3:sta, setti laajenee paras 7:sta. 2. Jos aikaisempi oli paras 3:sta ja nykyinen paras 5:stä, setti laajenee paras 9:stä. 3. Jos aikaisempi oli paras 5:sta, ja nykyinen paras 5:sta, setti laajenee paras 11:sta. 4. Jos pelaajat kohtaavat grand finaalissa, ja eivät ole aiemmin kohdanneet, setti laajenee kahdeksi paras viidestä setiksi, jossa losers bracketista tullut pelaaja on heti yhden yhden setin häviöllä(joutuu siis voittamaan 2 paras viidestä settiä putkeen voittaakseen finaalin).

- Turnausmatsin aikana pausettaminen ja muu pelin ulkopuolella tapahtuva pelaajan häiritseminen on kielletty.

- Stalliminen on bannattu (Peach bomber stalli, Rising pound, Fox Shine stall, Glide stall ym.) Jos näin tapahtuu, annetaan luovutusvoitto kyseisestä matsista.

- Wobbling on bannattu.Ilmoittautuneet:


1.Ltax
2.Neutroni
3.PeliQ
4.Laatikko
5.MasterTK
6.Mayhem
7.Rampe
8.NamiNami
9.Vilde
10.Udikku
11.Lamperi
12.Worm
13.Vilness
14.Omega
15.Masa
16.Peki
17.L1M3
18.Zlazher
19.Eebrozgi
20.Influenssa
21.Nicklas
22.Dair
23.Metrox fin
24.Supermauno
25.Frozen
26.Salevits
27.Lanttu
28.SCP
29.bEst(epävarma)
30.Ijuka(ehkä)
31.WMK(epävarma)
32.Joku jota en muista?


Tarvikelista:

-Katosi noffin mukana.

Suurinpiirtein näin:

TV: 10kpl
cube/wii: 10kpl
melee+muistari: 10kpl
jatkojohdot: 10kpl

Porukka varmaan muistaa kukin mitä on lupautunu tuomaan, niin ei pitäisi olla ongelmaa tämän suhteen?
 

Loota

Smash Journeyman
Premium
Joined
Oct 23, 2007
Messages
422
Location
Helsinki, Finland
"Paikalta löytyy jääkaappi" - tarkoitat kai pakastinta? >_> Kaikki turnaukset ovat siis ilmaisia? O_o

Nicklas, tuletko Itäkeskukseen tapaamiseen?
 

NeutralDamage

Smash Journeyman
Joined
Dec 4, 2006
Messages
225
Location
Espoo, Finland
"Paikalta löytyy jääkaappi" - tarkoitat kai pakastinta? >_> Kaikki turnaukset ovat siis ilmaisia? O_o
Heh, taitaa olla 1 pakastin ja 1 jääkaappi tällä kertaa, en oo tosin ihan varma onko se toinen jääkaappi vai pakastin, en oo päässy testaamaan vielä.

Juu ainakin kaikki meleeturnaukset on ilmaisia, jos haluat brawliin laittaa jonkun osallistumismaksun niin go for it!:laugh:
 

Nicklas

Smash Rookie
Joined
Jul 31, 2007
Messages
3
Pääsen kolmelta amiksesta, joten tulen suoraan sinne.
Mikäs tämä toinen miitti on peräkanaa Espoossa? Ja turnauksetkin ilmaiset. voisin käydä sunnuntaina riippuu hieman siitä kuinka kauan siellä viellä aijotaan tahkoa smashiä.
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Höh, se lauantain espoon homma on se alkuperäinen ja sinne ainakin kannattaa tulla, toi laatikona pre-smash on todellakin pre-smash eikä main-smash tämän viikonlopun osalta.
 

Ijuka

Smash Ace
Joined
Aug 16, 2004
Messages
673
Koe maanantaina ja kirjotuksia hollilla niin en taida tulla >_> Vois tosin jonain toisena viikonloppuna, ja tännekin voi tulla ihan minä päivänä tahansa. Btw!
 

VilNess

Smash Champion
Joined
Jul 19, 2004
Messages
2,603
Location
Finland
Oli kyl hianot kuvat, missä yhteiskuva?

EDIT: soittelin just ruoholahden kanavakeskukseen. Kesäksi sais kohtuu ison paikan vuokralle n. 120 € päivä. sinne mahtuis jotain 60-100 tyyppiä, ja sit jos vuokrais esim. nukkumapaikan siitä vierestä niin sinne menee jotain 60 tyyppiä. varmaan se olis jotain 80 € päivä.

yhteensä siis 3 pv. 600 € tai 4 pv. 800 €... tai esim. vuokrais toisen tilan vaa pe-su ja toinen to-su jolloin se olis n. 700 €
eli jos sais 70 tyyppiä paikanpäälle nii se olis 10 €/naama toi turnausmaksu.

Nyt pitää alkaa sit selvitteleen että olisko porukalla mielenkiintoa tulla ulkomailta asti... ja olisko Pk-seudun heeboilla olla intoa auttaa järkkäämään ensimmäinen suomessa pidettävä kansainvälinen turnaus.

ja nyt kun meillä alkaa olla euroopan tasoonkin suhteen hyviä pelaajia nii ehkä ihmiset tulis mielummin.

perhoset on kauniita.
 

L1M3

Smash Cadet
Joined
May 30, 2008
Messages
39
Location
Helsinki, Finland
Kuvia ja montagea odotellessa *_*

Ehkä jopa viliinnyn laittamaan shout-outteja kun tulokset tulee tänne >_>

Ja tommonen kansainvälinen turnaus kiinnostais kyllä, jos semmoseen tyypit jaksaa tulla ulkomailta asti.
 

NamiNami

Smash Apprentice
Joined
Jan 29, 2009
Messages
94
Location
Finland
Minullakin olisi intoa tuollaiseen isoon kansainväliseen turnaukseen, tai oikeastaan kaikkiin mahdollisiin turnauksiin.

Ja tuo viikonloppu oli aivan mahtava kokemus, tollasiin on pakko päästä uudestaan.

Laitetaan tähän nyt vielä näkyviin selitys miksei tallentava dvd soitin toiminut: minulla oli yhteensä 8 levyä mukana, joista ostin yhden viiden levyn paketin ja 3 levyä minulla oli valmiiksi kotona. Kaikissa 8:ssa levyssä on ihan samanlaiset kannet, mutta ostetut levyt olivat DVD -RW levyjä ja ne 3 muuta oli +RW levyjä (huomasin eron vasta eilen). Luulin aluksi ostaneeni täysin samoja levyjä mutta tuo etumerkki olikin eri. Eli ne matsit jotka saatiin sillon pre smashissa ovat +RW levyissä, joista kokeilen koota jonkun kivan montagen.

Ja koska tuo soitin on VANHA, (painava ja isokokoinen myös) ja koska kaikki soittimet lukivat aluksi vain +R/+RW levyjä, niin vika oli siinä (teksti NO DISC soittimen näytöruudulla). Nykyään kaikkien myytävien soittimien ptäisi lukea kaikkia levytyyppejä. Frozenilta lainattu levy oli -R levy, joka sekään ei siis toiminut. (Voin palauttaa sen ensi kerralla kun nähdään, kun se jäi minulle).

Laitan tänne sitten linkkiä (myäs NOFiin sitten kun aukeaa) jos saan jonkunlaisen montagen pre smashin peleistä.
 

NeutralDamage

Smash Journeyman
Joined
Dec 4, 2006
Messages
225
Location
Espoo, Finland
Tuloksia:


Tiimit:

1. Harri & dinot(TK & peki)
2. L1M3 & Neutroni
3. Saippuasotilaat(Vilness & Omega)
4. Ltax & Laatikko
5. Udikku & Vilde
5. Mayhem & Lamperi
7. Qtio & worm
7. Rampe & Zlazher
9. Eebrozgi & Influenssa
9. Salevits & Naminami
11. Master Hands(Masa left & Masa right)

Tiimien bracket: http://i303.photobucket.com/albums/nn138/SamWiiChan/kellari_tiimit.gif

Singles:

1. Neutroni
2. Peki
3. Vilness
4. Udikku
5. L1M3
5. Omega
7. TK
7. Laatikko
9. Lanttu
9. Ltax
9. Worm
9. Salevits
13. Mayhem
13. Lamperi
13. Naminami
13. PeliQ
17. Rampe
17. Influenssa
17. Zlazher
17. Masa
21. Metrox fin
21. Vilde
21. Eebrozgi

Bracket: http://i303.photobucket.com/albums/nn138/SamWiiChan/kellari_singles.gif

lohko1: http://i303.photobucket.com/albums/nn138/SamWiiChan/kellari_singles_pools1.gif

lohko2: http://i303.photobucket.com/albums/nn138/SamWiiChan/kellari_singles_pools2.gif

lohko3: http://i303.photobucket.com/albums/nn138/SamWiiChan/kellari_singles_pools3.gif

lohko4: http://i303.photobucket.com/albums/nn138/SamWiiChan/kellari_singles_pools4.gif
 

Loota

Smash Journeyman
Premium
Joined
Oct 23, 2007
Messages
422
Location
Helsinki, Finland
Brawl-Singlesien tuloksista en muista kuin top4, jos sitäkään -_-

1. Laatikko
2. Salevits
3. Worm
4. L1M3

Emmää tiiä...

Hyvin meni turnaukset omalta osaltani, Mewee-Singleseissä oli tavoite olla jaetulla viidennellä sijalla, mutta toisin kävi. Ei tuo jaettu 7. mikään huono myöskään ole. Bawrl-Singlesissä voittoa lähdin hakemaan ja onneksi se tulikin, yhden matsin taisin hävitä bracketissa (S3ROlle). Tiimeissä en ollut mitään tavoitetta heittänyt kun niin epämääräisiä ovat, mutta tulos tyydytti *_* Heittelen sitten shoutoutteja NoFiin jos jaksan.

EDIT: Btw, minne katosi Ltaxin ja meikän tiimin nimi? *__* Ahdistuneet Kebabit ftw!
 

Jaxi

Smash Rookie
Joined
Nov 11, 2006
Messages
15
Location
Helsinki, Finland
Grats Neutroni! Ja Laatikolle myös, vaikka ei Brawl-voitto mikään yllätys ollutkaan. :p

Kuinka paljon Brawlis oli osallistujia?
 

L1M3

Smash Cadet
Joined
May 30, 2008
Messages
39
Location
Helsinki, Finland
Brawl-Singlesien tuloksista en muista kuin top4, jos sitäkään -_-


4. L1M3
YEHS!
Mewee-Singleseissä oli tavoite olla jaetulla vidennellä sijalla, mutta toisin kävi..
k

...

Itellä meni turnee nyt aika miten niinku toivoinki, ja tiimienki voitto oli lähellä. Kiitokset vaa neutronille tiimailusta!

Shout-outteja ehkä huomenna jos jaksan

E: Ja tietenki onnea neutronille singlesien voitosta ^__^
 
Top Bottom